Klosterbesøg og spansk bjergrestaurant

30 medlemmer og gæster var mødt frem i forhaven til det smukke Sainte Marie kloster i Arles-sur-Tech på en solbeskinnet oktoberdag.

Vi blev sluppet indenfor var på egen hånd. Så man fik set klosteret og kirken og de øvrige udsmykninger i det takt og tempo der passede den enkelte. Det er et smukt lille kloster og en fint renoveret kirke. Gravmonumentet med rindende vand var dog skuffende. Vandet er alene i form af noget dug der kan konstateres på indersiden af sarkofagens låg.

Efter klosterbesøget gik turen ad den snoede vej op til Restaurant Can Mach lige på den anden side af grænsen.

Vi nød en Sangia-aperitif på terrassen og nød den fantastiske udsigt ned over dalen og ud mod Middelhavet. I restauranten var der dækket op med rødternede duge og vi gik i gang med at studere det omfattende menukort. Langt de fleste bestilte den berømte vildsvineragout – og blev ikke skuffede. I det hele taget er serveringerne overvældende og man skal ikke være bange for at gå sulten fra bordet. Foreningen var vært med drikkevarer og der kom liflige vine på bordet.

Det blev til et par timer med god stemning og hyggeligt samvær.


 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment