Program for den 16. april 2017

Den 16. april er som vel de fleste bekendt vor dronnings fødselsdag, og netop derfor blev denne dag valgt, da en lille gruppe danskere besluttede sig til at oprette en forening for danskere hernede i det Sydfranske.

Den 16. april 1997 stiftedes derpå Union Danoise med Kai Nielsen som formand. – Kalenderen fortæller os nu, at der siden denne begivenhed er gået ikke mindre end 20 gode år, så der er al mulig grund til at feste. – Bestyrelsen har derfor besluttet i forbindelse med den årlige generalforsamling den 16. april 2017 at holde stor fødselsdagsfest.

Aftenens program omfatter:

Generalforsamling 16.30 til ca. 17.15. Ca. 17.15 har Mette Jensen fra Nykredit et indlæg efterfulgt af evt. spørgsmål ”fra salen”.

Ca. 17.45 – 18.30 serveres apéritif bestående af bl.a. Muscat (doux et sec), husets Cava samt amuses bouches (lidt godt til ganen). Her har vi god til at hilse på hinanden og nyde vinene samt lytte til behagelige jazz-standards.

Ca. kl. 18.30 – 20.00 bliver vi underholdt af den vidunderlige sangerinde Céline Fernandez, sponsoreret af Nykredit. Céline har tidligere givet os nogle uforglemmelige musikalske oplevelser, sidst for 6 år siden. Hendes repertoire hedder ”Le monde de Céline Fernandez” om omfatter internationale og franske sange, (bl.a. Eidth Piaf). Medens vi lader os underholde, er der mulighed for at nyde husets vine.

Kl. 20.00 serveres festmiddagen bestående af:

Foie gras de canard mi cuit maison
*
Carré de veau sauce aux poivres, champignons frais et gratin de fondue de pommes de terre
ou
Médaillon de lotte sauce au Muscat, légumes cuisinés et riz sauvage
*
Assiette de desserts mêlant pâtisserie, glace et fruits frais
*
Vin de prestige du Domaine en rouge (Elise), blanc et rosé à volonté
*
Café