Efterårsudflugt til Corbières

Så gik sommeren sin gang og det er ved at være efterår!

Vi fejrer det med en spændende udflugtsdag i kort afstand fra Perpignan fredag den 3. november 2017.


Vi mødes kl. 10.45 ved Terra Vinea i Portel-des-Corbières (blot 40 km nord for Perpignan).
Kort efter er der afgang med et lille særtog op på bjergets side, hvorefter vi går til fods (i langsomt tempo) ind i bjerget, hvor vi i flotte tableau’er præsenteres for vinens historie igennem 2000 år. Flot og interessant opbygget. Efter denne imponerende oplevelse, hvor intet er overladt til tilfældighederne, kører vi i kortege ca. 5 km til vinslottet Château Lastours, Corbières, i hvis skønne omgivelser, der serveres en lækker 3-retters menu, hvortil pr. kuvert ½ flaske af husets fornemme vin.

Menuen består af:
FORRET
Chou vert frisé farci au saumon, capuccino de lentilles au lard paysan

HOVEDRET
Cochon cuit en deux façon, sur pissaladière

DESSERT
Pomme en croute

Château Lastours hører til i den dyrere ende, men er valgt, fordi det er en flot oplevelse og læg hertil besøget på Terra Vinea. Bestyrelsen har derfor besluttet at yde et tilskud, så prisen bliver overkommelig. Efter spisningen er der mulighed for vinsmagning samt køb af stedets dejlige vine.

TILMELDING SENEST DEN 27. OKTOBER 2017

Hvordan finder man Terra Vinea:

Kør ad N9 ell. A9 mod Narbonne . Tag afkørsel (Sigean) og derefter mod Portel des Corbières. I Portel følger man skiltene til Terra Vinea. Her mødes vi. Efter besøget kører vi samlet de få km til Château Lastours.

Prisen er 30€ pr. person

Tilmelding via denne tilmeldingsformular.

Vel mødt!