Fransk skat – brev fra Les Impôts i Toulouse…

Det franske skattevæsen har for nyligt afstemt oplysninger med det danske skattevæsenfor årene 2014 og 2015, og det har medført at der i øjeblikket udsendes breve til de danskere, hvor der konstateres en uovensstemmelse mellem det som det danske skattevæsen har oplyst, og det som er selvangivet til det franske skattevæsen.

Dette er først og fremmest tilfældet ved ratepensioner, hvor man til det franske skattevæsen alene har opgivet værditilvækst/afkast for året – medens det danske skattevæsen har indberettet årets udbetalinger som skattepligtige.

Det vil derfor være nødvendigt at fremsende en specifikation samt en redegørelse til Les Impôts.

Såfremt der konstateres andre former for uoverensstemmelser kan man forvente, at der også bliver gjort opmærksom på dette.

/Birgitte Sørensen