Prisvindende dansk film får premiere i Perpignan

Prisvindende dansk film får premiere i Perpignan

Foreningen har modtaget information og presseudklip i forbindelse med den kommende franske premiere på den prisvindende danske film Vinterbrødre. Den vises i større franske byer den 21. februar 2018 og kommer til efterfølgende til Perpignan. Vi har endnu ikke datoen, men såsnart den foreligger, sender vi besked til medlemmerne, og såfremt der er stemning for en samlet tur i biografen, vil vi organisere det.

Nedenfor er diverse links til danske dagblades anmeldelser af filmen.

OPDATERING: Vi har fra Castillet biografen i Perpignan fået oplyst, at filmen kommer på programmet fra den 14. marts 2018.

Anmeldelse Jyllands Posten

Anmeldelse Information

Interview Information

Anmeldelse Kristeligt Dagblad