Tag med til blomsterudstilling i Girona den 15. maj

Hvert år afholdes denne fest i Girona med et orgie i skønne og sjældne blomster overalt i kirker, museer, arabiske bade etc., og i tilgift får vi oplevelsen af et besøg i den indre og meget spændende gamle bydel.

Vi kører med bus til Girona, og her har vi arrangeret en rundtur med engelsksproget guide på godt 2 timer. De, der bliver trætte (eller tørstige), kan blot ”hoppe” af undervejs. Frokosten er på egen hånd – den kan indtages i et af byens mange lokaler, man bestemmer selv sted og prisniveau. Kl. 16.30 mødes vi på samlingsstedet og ”busser” retur.

Busturen begynder og slutter på P-pladsen ved Hotel Neoulous i udkanten af le Boulou. Adressen er: Route de Céret, 66160 le Boulou. Her er fint plads til de private biler. Hotellet er beliggende ved den sidste rundkørsel før afkørslen til le Perthus. Kommer man ad motorvejen mod Spanien, skal man køre fra ved betalingsstedet le Boulou/Céret (sidste afkørsel inden den spanske grænse). I rundkørslen lige efter betalingsstedet tager man 2. afkørsel, og her kan man allerede se hotellets reklame på højre side.

Bussen afgår præcis kl. 9.30. Union Danoise betaler udgiften til bussen, så hver deltager skal alene betale ca. 6 € til guiden (husk en drikkeskilling til hende/ham).

Tilmelding senest den 1. maj (plads til max. 50 personer, fordeles efter ”first come, first serve” til Mazhar Kristensen, 4 Impasse Altiero Spinelli, 66750 Saint Cyprien, e-mail: mazkri66@gmail.com

DER ER NU LUKKET FOR TILMELDING TIL TUREN!!!