Invitation

Så blev det Birgitte, der nu pakker sit grej og forlader det franske til fordel for en tilværelse i København.
– Ingen er uundværlig, men for vor forening og ikke mindst for de skiftende bestyrelser, er det et tab af de store.
Bestyrelsen vil derfor være vært for et lille traktement for på behørig vis sige Birgitte tak for de mange års indsats såvel i som uden for bestyrelsens regi. Derfor har vi rent undtagelsesvis besluttet af sige hende tak med en beskeden reception søndag den 15. juli på Villa Duflot kl. 14.45 med lidt snacks og et par glas vin.
Vi håber inderligt, at de af jer, der ikke ferierer nordpå eller andetsteds, møder op, så vi kan få et par hyggelige timer og få sagt “pænt farvel”. Vi er nødt til at bede om tilmelding, så restauranten ved, hvor mange vi bliver. Så ring eller mail til Hanne og Paulli Martin så hurtigt som muligt. Tlf. 0468 963 292 eller på domaine-prada@sfr.fr.
Bestyrelsen

No Comments

Post a Comment