Vineri og udsøgt restaurant i Spanien – billeder

Tirsdag den 23. oktober troppede 22 personer (dels medlemmer dels pårørende) op i landsbyen Capmany, få km fra Jonqueras.
Vi blev budt velkommen af Ingrid, der er gift ind i 4. generation af familien Oliveda, som i dag driver et stort vineri (Grup Oliveda), der på årsbasis leverer over 2 mill. flasker vin og Cava. Vi besøgte primært Cava-afdelingen og blev her indført i hele den spændende proces.
Efter at have besøgt vinmuseet på stedet, en fin oplevelse, blev vi alle bænket ved langborde, hvor vi smagte på 2 Cava’s og 2 hvidvine og 2 rødvine. – Så var der mulighed for at købe stedets vine, og derefter kørte vi til den dejlige restaurant Can Pau, på vej mod Cantallops, hvor vi havde reserveret plads. – Såvel mad og vin som betjening viste sig fremragende, så middagen blev en virkelig god oplevelse som afslutning på en god dag.

Her er lidt billeder fra udflugten