MIDSOMMERFEST DEN 23. JUNI 2019 FRA KL. 19.00

Traditionen tro fejrer vi Sankt Hans aften med vin, mad, sang og musik. Og selvfølgelig på et ”vinsted”.

I en årrække var det Anni og Jørgen, der holdt for, derpå i flere år domaine de la Perdrix. Denne gang mødes vi på le domaine du Mas Baux ved Canet, en meget gammel vingård på 20 ha, der producerer fremragende vine, mest bio, med jævnlige leverancer til Taster Wine i Danmark.

Værten Serge Baux fortæller indledningsvis om gården og vinen (engelsk). Derefter er der vinsmagning med lidt snack, hvorefter vi ca. kl. 19.45 sætter os til bords og nyder grillet pattegris, som vores grill-mester Pom-Pom har ladet rotere og har kælet for det meste af dagen, så kødet er velstegt og mørt. Der er naturligvis lejlighed til yderligere ”at smage” på stedets vine, som kan købes til maden. Drikkevand er til rådighed på domainet.
HUSK at medbringe evt. tilbehør til kødet (salat, brød etc.) samt kaffe/the. Og naturligvis det nødvendige bestik/tallerkener etc. Medens vi forbereder maden samt under spisningen spiller Hot Club de Torderes. Skulle vejret vise sig fra den kolde og våde side, rykker vi arrangementet indendørs.  

Kom og vær med til at fejre de lyse nætter; lad os sammen holde vores nordiske tradition i hævd med Sankt Hans bål, sang og tale.

Deltagerpris er 20 euro pr. person, som medbringes og betales på stedet. Tilmelding skal ske inden den 18. juni til Anni Hansen på telefon 04 68 87 61 37 eller på email: madame_hansen@msn.com.

Vejbeskrivelse: kør ad den 4-sporede vej D 617 mellem Perpignan-Canet og ca. 5-8 km fra Perpignan, tages afkørsel 4 og følg skiltene til Mas Baux (ca. 2 km).