Sensommerudflugt den 20. september 2019

Sommeren går på hæld om end varmen for tiden synes at holde godt fast. Foreningen indbyder derfor alle medlemmer med gæster til en picnic, fredag den 20. september hvor vi kan få lejlighed til at mødes og få en hyggelig snak om sommerens oplevelser. 

Vi mødes kl. 12.30 ved Eremitagen Notre Dame de Consolation i højderne over Collioure. Eremitagen består af flere bygninger klassificeret som ”historisk monument”. Der er en cafe/bar, hvor der er mulighed for at købe småretter og drikkevarer. Der er også nogle få ydmyge toiletter til gæsterne. Udenfor findes flere områder med store skyggefulde træer, borde og bænke og også grillsteder og en pragtfuld udsigt over Collioure og dens bugt.

Kom med godt humør og medbring egen service (måske også en dug) og mad og drikke efter behov til nogle hyggelige stunder med venner, som du måske ikke har set længe. Tilmeld dig inden tirsdag den 18/9, så vi kan være sikker på, at der plads til os.

Efter samværet er der mulighed for på egen hånd at besøge Fort St. Elme og dets lille museum.

Tilmelding til sekretæren Nils Chaillet.
Mail: njerner@gmail.com. Mobil: 06 03 57 29 07.

Kørselsvejledning: Tag udkørsel nr. 14 på hovedvejen D 114 fra Perpignan over Argeles til Cerbère. Følg skiltet ”Ermitage N.D. de Consolation” på vejen mod Madeloc. Ved en vejgaffel, hvor der er en busholdpads viser skiltet vejen nedad til venstre. Ved Eremitagen er de en P-plads til 10-12 biler, så samkørsel er nok en god ide.