Efterårsudflugt med frokost til søs

For efterhånden 9 år siden mødtes vi i den lille havneby Colombiers ved Canal du Midi og oplevede en skøn kanalsejlads med spisning ombord og en efterfølgende lang (og lidt trættende) tur gennem alle sluserne ved Beziérs.
Første del af programmet med sejlads og spisning ombord synes vi kunne være spændende at gentage, hvorfor foreningens medlemmer nu indbydes til efterårsudflugt ”til søs”.

Mødestedet er havnen i Colombiers tirsdag den 8. oktober kl. 11.30 ved den store vinbygning (og turistkontor) længst til venstre.
Den store Bonpas-båd rummer 28 passagerer. Melder der sig flere, vil de sidst tilmeldte straks efter 1. oktober blive informeret om, at alt er optaget til turen.

 

Sejlturen varer 2½ time og inkluderer kold buffet, ost og dessert samt ¼ l vin. – Ca. 14.30 er vi atter i havn med mulighed for et kort besøg på vin-domainet, der befinder sig i samme bygning som turistkontoret.

 

 

Deltagerpris er 30 euro/pers. alt incl. og tilmeldingsfristen er 30. sept. til enten vores kasserer Anni Hansen, tlf. 0468 876137 eller Nils Chaillet, tlf. 0468 290445. Medbring venligst aftalte penge på dagen.

 

 

Kørselsvejledning:
Tag afkørsel 36 på motorvejen mod Beziérs vest. I rundkørsel efter betalingsstedet køres mod Beziérs. Efter ca. 3-4 km kør fra th. mod Narbonne og Colombiers. Følg nu skiltene mod Colombiers, hvor den lille havn dukker op på højre hånd. I området findes fine P-pladser.

Vel mødt og på glad gensyn til en dejlig dag
Bestyrelsen