Fransk sang skrevet og komponeret af dansker

I slutningen af marts blev vi kontaktet af Morten Jelsbak, der ville høre, om vi havde lyst til at publicere en sang på fransk, som han var i gang med at udgive. Vi synes, at det det lød spændende, og nu er Mortens sang udkommet. Nedenfor er Mortens egen introduktion til sangen og den video, der er lavet til den.

“Sangen er skrevet og komponeret på baggrund af terror angrebene i november i 2015 i Paris. 5 dage efter angrebene lærte verden hurtigt franskmanden Antoine Leiris at kende. Han havde mistet hans kone i en af de koordinerede terror angreb, og hans udtalelser vakte opsigt, og ikke mindst inspiration.

Sangen er skrevet og komponeret af mig, Morten Jelsbak, 44 årige dansker som bor lidt udenfor Århus, den bliver sunget af marokkanske sangerinde Nargisse Meziani, og er produceret af den amerikanske producer “Hitman Carl”.”